Bindweefselmassage: huidverjonging op een natuurlijke manier

Naarmate je ouder wordt, wordt de celdeling van jouw huid ook trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan.

Met bindweefselmassage kun je ervoor zorgen dat je huid er beter gaat uitzien.

Een echte work-out voor je huid

Wanneer je jong bent, bestaat je huid uit goed functionerend bindweefsel. Dit is de laag tussen de spieren en de huid, met veel collagene en elastine vezels. Als je huid ouder wordt, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt in het bindweefsel. Gevolg: de huid wordt slapper en je kunt rimpels krijgen. Met een bindweefselmassage worden de fibroblasten in je huid ertoe aangezet om collageen, elastine en hyaluron te gaan aanmaken.

Intensieve massagetechniek

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene en elastine vezels aangemaakt, zodat je huid-conditie en -elasticiteit verbeteren. Bindweefselmassage is een echte work-out voor je huid!

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging
  • Enzym peeling
  • Op de huid afgestemd serum
  • Bindweefselmassage
  • HC9 Colour light therapy (bij 60 min)
  • Dag- of nachtverzorging

Prijs € 50,00 – € 60,00
Duur: ca. 45 min – 60 min

Kuur van 6 behandelingen (5 + 1 gratis) á 45 min € 250,00
Kuur van 6 behandelingen (5 + 1 gratis) á 60 min € 300,00