100% natuurlijke manier van peeling zonder het gebruik van zuren.

Wat is de Green Sea Peel?

De Green Sea Peel is een 100% natuurlijke manier om de huid te vernieuwen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit natuurlijke product wordt uit de zee geoogst: algen en spicula’s, microscopische holle naaldjes, van de zoetwaterspons. Algen zitten boordevol antioxidanten en peptiden waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd. Spicula’s, die er met het blote oog uitzien als een poeder, zorgen voor kleine kanaaltjes in de huid, waardoor de werkstoffen diep in de huid komen. Na de Green Sea Peel gaat de huid na 5 – 7 dagen schilferen of vervellen. De mate hiervan is niet te voorspellen. Hou hier dus rekening mee als je deze behandeling laat doen Het is dan heel belangrijk dat je NIET PULKT, NIET KRABT, anders beschadig je je huid. Goed smeren met de geadviseerde producten is dan een MUST voor het eindresultaat.

De eerste 24 uur mag er GEEN SPF aangebracht worden en je dient de zon zoveel mogelijk te mijden in week 1. Zolang je huid bezig is met herstellen dien je de geadviseerde producten te gebruiken incl. een SPF! Daarna gebruik je dagelijks je moisturizer en SPF.

Mocht je een allergie hebben voor zeeplanten, schelp- en schaaldieren dan is deze behandeling helaas niet geschikt voor je.

Effecten Green Sea Peel

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Vermindert pigmentvlekken
  • Vermindert acne en vlekken na acne
  • Verbeterd huidtextuur en kleur
  • Stimuleert collageen aanmaak

De Green Sea Peel wordt gecombineerd met een Bio Cellulose mask en Led Therapy.

Prijs: €90
Duur: ca. 60 min