Schoonheidssalon Henriëtte Bon staat voor huidverbetering. Dat begint meteen bij onze eerste afspraak. Deze eerste afspraak noemen wij: LOVE THE SKIN YOU’RE IN-Treatment. Waarom? Met deze kennismakingsbehandeling heb je de sleutel naar de mooiste versie van jouw huid in handen. Samen brengen we jouw huid naar een topniveau. Hoe ziet je eerste afspraak er uit? Lees verder en kom meer te weten over onze unieke werkwijze.

LOVE THE SKIN YOU’RE IN – Treatment (jouw eerste afspraak)

  • Stap 1: Uitgebreide Skintake
  • Stap 2: Persoonlijk stappenplan
  • Stap 3: Behandeling op maat

 

Prijs: € 69,00

Duur: ca. 100 min

Stap 1: Uitgebreide Skintake

Om jou de juiste producten en de juiste behandelingen te adviseren volgt er na de intake een uitgebreide huidanalyse met de RS LightSkin.

D.m.v. het analyseren van de huidfoto’s krijgen we een goed beeld van jouw huid, waar deze behoefte aan heeft en op welke punten deze verbeterd kan worden.

Stap 2: Persoonlijk stappenplan

Gepersonaliseerd voor jouw huid, maken we een stappenplan. In jouw gepersonaliseerde stappenplan geven we advies over huidverbeterende producten en welke behandelingen nodig zijn voor het realiseren van jouw droomhuid.

Stap 3: Jouw eerste behandeling

Om te beoordelen hoe jouw huid op de producten reageert, starten we altijd met de LOVE THE SKIN YOU’RE IN – Treatment. Tijdens deze eerste behandeling leren we jouw huid goed kennen. Het is een uitgebreide behandeling van +/- 60 minuten. De behandeling wordt volledig afgestemd op de behoeften van jouw huidconditie.