Mist je huid een natural glow en kan je dus wel een echte oppepper gebruiken? Dan is een PRX-T33 behandeling de oplossing voor jou!

PRX-T33 No Needle Biorevitalisatie (Skin Booster) zorgt dat je huid vol en mooi blijft. Het is een eenvoudige en snelle behandeling (de gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten!!) met focus op glans, vitaliteit, stevigheid, huidtint egaliseren en diepe hydratatie.

Wat is het?

Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, natuurlijke anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Een ideale, veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren!

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA), waterstofperoxide (H2O2) en Kojic Acid wordt tijdens de behandeling laag voor laag in gemasseerd en zorgt meteen voor een mooie doorbloeding.

PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen.

Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels. Biorevitalisatie verwijst namelijk naar de actieve stimulatie van de natuurlijke functies van de huid.

PRX-T33 is geen peeling! (lichte schilfering kan voorkomen). Het is een innovatieve huidstimulator die radicaal verschilt van peelings doordat het een gericht effect heeft op de dermis zonder de opperhuid te beschadigen. Hierdoor kent de behandeling geen leeftijdsbeperkingen, seizoensinvloeden of hersteltijd.

Effecten van PRX-T33 direct na de eerste behandeling

  • Onmiddellijk liftend effect
  • Vernauwing van de huidporiën
  • Egale huidtint
  • Verhelderen van pigmentvlekken
  • Ontstekingsremmend effect

Voor een langdurig anti-age effect kun je het beste een kuur volgen van 4-6 keer met tussenpozen van 7-10 dagen. De behandeling is ook goed te combineren met een kuur microneedling, dan is de behandeling om de 3-4 weken.

Prijs: €100
Duur: ca. 40 min
Prijs: in combi met microneedling €135
Duur: ca. 60 min