De R-3 Therapeel is een peeling met 3% Retinol, wat een vorm van Vitamine A is. De 3% Retinol peeling heeft een kleinere moleculaire grootte dan andere peelings, waardoor het goed opgenomen wordt door de huid en zelfs de dermis bereikt.

Wat doet Retinol?

Retinol geeft de cel vernieuwing een boost. Er wordt als het ware een nieuwe laag van de huid gemaakt, de huid wordt dikker, waardoor tekenen van huidveroudering vervagen. Dit geeft een gladder en gelijkmatiger uiterlijk. Ook de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd wat de huid steviger maakt.

Door de combinatie van 6 Botanical Extracten, Hyaluronic Acid, 3% Retinol en de juiste PH waarde heeft de R-3 Therapeel geen ‘downtime’ en is het de ‘ideal lunch-time peel’. Omdat de peeling 6 uur op de huid moet zitten, wat niet zichtbaar is, was je hem zelf thuis af met water.

Effecten R-3 Therapeel:

  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Versterkt de huid
  • Vermindert ouderdomsvlekjes
  • Reguleert talgproductie en pH-waarde van de huid
  • Gaat afbraak collageen tegen

Het beste resultaat heb je na een kuur van 2-4 behandelingen, met een tussentijd van 4 weken. Daarna kun je het onderhouden elke 4-6 maanden. Ook een losse behandeling geeft al huidverbetering en je kunt deze peeling bv combineren met een bindweefselmassage of een facial.

Prijs: €49
Prijs bij een behandeling €25
Duur: ca. 30 min