Een heerlijke behandeling met resultaat!

Een heerlijke behandeling met resultaat! Dat is in één zin een behandeling bij Henriëtte. Geen zweverig gedoe, maar een concrete aanpak van mijn huidproblemen door middel van bindweefselmassages en heerlijke producten. De producten die ze gebruikt werken super. Haar advies is deskundig en spot on. Ook zorgt ze ervoor dat de (zéér betaalbare) producten die je tussen de behandelingen door gebruikt passen bij de voor jou handigste verzorgingsroutine.

Heel professioneel

Henriëtte is heel professioneel. Ze werkt met de nieuwste technieken en stemt de behandeling af op jouw huid. Ik vind vooral haar bindweefselmassage geweldig. Een SPA-Boost behandeling is echt een relaxmoment.

Momentje voor mezelf

Het is altijd weer een momentje voor mezelf. Even lekker genieten en ontspannen. Goed advies en fijne producten. Tot onze volgende afspraak 😊

Heerlijk en ontspannend!

Heerlijk en ontspannend!

Het is altijd genieten.

Bij Schoonheidssalon Henriëtte Bon is het altijd genieten en heerlijk ontspannen door de schoonheidsbehandeling. Henriëtte is zeer professioneel, weet heel goed wat ze doet en verteld alles wat ze met mijn huid gaat doen. Mijn huid blijft rustig, dus gebruik ik de goede producten. Bedankt alvast voor de goede zorgen, kijk alweer uit naar de volgende behandeling.

Wat een vakvrouw!

Henriëtte in Heemstede leren kennen, wat een vakvrouw. Via wat omwegen haar gevolgd tot hier in Lisse. Dat het iets verder rijden is, geen enkel probleem. Het is een vakvrouw met super handen en iedere keer weer een heerlijke behandeling met een ontspannend en verfrissend resultaat. Qua behandeling genoeg keuze en, zelfs op speciaal verzoek, maakt zij de behandeling passend naar je eigen wensen. Iedere rit weer de moeite waard om te komen!!!!

Heerlijke behandelingen!

Vakkundige vrouw, altijd alert, altijd innovatief…. Een echte aanrader om je huid gezond en fit te houden en te genieten van de rust en ontspanning. Heerlijke behandelingen….