Het skincare & lifestyle merk Thank Me Later (TML), in 2016 opgericht door het Nederlandse model Aida Shojaee, is gecreëerd met het oog op de gezondheid van mens én planeet. De producten kenmerken zich dan ook door het gebruik van 100% natuurlijke, milieu- en diervriendelijke ingrediënten en duurzame verpakkingen.

Als model weet Aida als geen ander hoe belangrijk het is om een goede zonbescherming te gebruiken. Voor haar werk vloog ze de hele wereld over en kwam ze vaak op de meest zonnige, afgelegen plekken, waar het haar opviel dat daar nauwelijks zonbescherming zonder chemische toevoegingen te vinden is. Bovendien zag ze met eigen ogen hoe weinig er gerecycled werd en hoe groot het plastic afvalprobleem daar is.

Toen zij zich met haar gezin voor langere tijd op Bali settelde ontstond de drang om hier iets mee te doen en haar steentje bij te dragen. Na jarenlang testen en verdiepen in duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten lanceerde ze haar eerste producten: drie 100% natuurlijke en 100% vegan mineral sunscreens in prachtig gedecoreerde, duurzame verpakkingen; geschikt voor zelfs de meest gevoelige (kinder)huid en zodanig samengesteld dat het koraal en ander leven in zee niet wordt aangetast. Use it now, thank her later!