Revitaltrax is een dynamisch cosmeticabedrijf van Nederlandse bodem. Het assortiment bestaat uit verzorgingsproducten voor huid, haar en lichaam, welke door hun zelf worden ontwikkeld.

Alle producten zijn van hoge kwaliteit, bevatten veel actieve ingrediënten en zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en microplastics. Goed voor jou én het milieu.

Het hoofdproduct van Revitaltrax is het Anti-Aging Collagen Complex. Dit is een beautysupplement in poedervorm met 5000 mg gepatenteerde VERISOL Bioactieve Collageen Peptiden, 100 mg Esther-C, 10 mg Zink en 2 mg Biotine. Het verzorgt en verjongt de huid van binnenuit en draagt bij aan mooie haren en nagels. De overige producten verzorgen de huid en haren vanaf de buitenkant.

De combinatie van het verzorgen van zowel de binnenkant als de buitenkant van de huid geeft immers de mooiste resultaten, zeker in combinatie met de huidverbeterende behandelingen in de salon.

Waarom zou je collageen innemen?

Een jonge huid bestaat voor 80% uit collageen, hierdoor ziet het er nog stevig en rimpelloos uit. Na het 25e levensjaar neemt het collageengehalte al af en zal er steeds meer huidveroudering ontstaan. Dit proces kun je dus afremmen, door het collageenverlies aan te pakken.

Daarom hebben ze bij Revitaltrax het Anti-Aging Collagen Complex ontwikkeld. Een kwalitatief hoogstaand en drinkbaar beautysupplement met een special geformuleerd en gepatenteerd collageen dat gemakkelijker dan gemiddeld wordt opgenomen door het lichaam.

Ontdek zelf ook de kracht van deze wetenschappelijk onderbouwde formule voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, meer haarvolume en stevigere nagels.

Met Revitaltrax ga je voor de stralende huid, haren en nagels waar je naar verlangd.

Voor meer informatie en een kortingscode voor bij je eerste bestelling neem contact op via info@schoonheidssalonbon.nl of vraag er naar in de salon.